Any Windows Software - Shareware and Freeware Download Center for Windows

Top Downloads

New Downloads

Recent Searches

Latest Reviews

  • Free Route Planner MyRouteOnline   (Agatha)

    I have been using this to plan the routes of my travel. It's very helpful and efficient to use.

  • EagleGet   (Tarmizi)

    Excellent! Very powerful for managing downloads with high speed.

  • Antenna Design Calculator   (Gracelen Literal )

    Provided me accurate calculation. Very good effort.

  • Kaspersky Anti-Virus   (Yuna Park )

    It's powerful and gives complete pc security. You get what you paid for.

  • Convert PDF to Word Plus   (Stellar)

    Nice little app helps convert PDF to word in batch.

  • Export Outlook OST File to PST Free   (Daniell Esteel)

    This is best application for bulk OST data conversion. You can convert large .ost file to pst format very easily.

  • PartitionGuru Free   (Alexander)

    This one is not as powerful as pro version, I recommend to upgrading pro version which is very helpful for recovering files.

  • Foxit Reader   (Liu )

    Very lightweight and flexible, load pages faster than adobe reader.

  • LoMag Warehouse Management   (Dommy )

    Amazing progarm, really it is very easy of use

  • Kingo Android ROOT   (Mark)

    If you need to root your android phones easily then this is the perfect tool. It's very easy to operate.


Cucusoft Codec Asap 4cc

From Title
1.  cucusoft codec Fixer - Multimedia & Design/Other Related Tools
... cucusoft codec Fixer 1.0 is an interesting pack that contains the most essential codecs to be able to watch the majority of videos and listen to all types of audio, and is compatible with almost all formats.Thus in place of looking for each one and downloading them one by one, then installing them, you have them all here grouped to run, and thanks to them you can thus start to enjoy your multimedia content.The codec list that cucusoft codec Fixer 1.0 brings is the following: Mp4/.mkv Decoder, ...
 




2.  Data asap - Internet
... Generates ASP or PHP pages to connect to your Access, SQL or MySQL database on the web. Demo Generates search form, search results and detail while registered version additionally generates edit_detail, add, delete, and login pages. Features include: DropDown Lists, Custom Template support, Relational Capability to other tables, Secure Login, Image support, Ranges, Totals & FTP within the program. Shopcart Version generates pages as shopping cart which notifies sales by email. ...
 
3.  asap Star - Mobile/Productivity
... asap STAR systems provide instantaneous, accurate, and reliable runway analysis and weight & balance data. With airport data and surveillance for over 19,000 runways worldwide, STAR's airport database spans the globe, offering analysis in even the most remote locations. Automated monthly data updates ensure that the system is always using the most up-to-date data. The Flight Management screen serves as the central hub for the STAR system. From here, the operator begins a flight by entering ...
 
4.  Array Networks - asap Client - Mobile/Business
... PLEASE NOTE The client is intended for use by organizations that have deployed Arrays DesktopDirect. Please check with your IT department before purchasing. ...
 
5.  asap - Automated Programming Assessment - Utilities/Other Utilities
... asap is an e-learning application service for the automated assessment of Programming assignments. Developed at Kingston University, UK, with JISC funding, it is designed to work with other services in JISCs e-Learning Framework. ...
 




6.  asap ActionScript Application Framework - Utilities/Mac Utilities
... A Flash ActionScript 2.0 Rich Internet Application library for the development of maintainable, multi-movie, event based interactive applications. Provides practical, reusable, pattern-based solutions for common challenges in Flash applications. ...
 
7.  codec Pack - Multimedia & Design/Video
... The Cole2k Media Standard codec Pack features a collection of codecs and filters for encoding/decoding a large variety of video/audio formats. Support for formats includes DivX 6, DivX Media, XviD, 3ivx, MP4, h.264, x264, AVC, Nero Digital, MPEG-2, AC3, DTS, AAC, APE, FLAC, MPC, OFR, TTA, OGG, Vorbis, WavPack, MP3, and ATRAC3. Windows MCE (Media Center Edition) is fully supported. ...
 
8.  XP codec Pack - Multimedia & Design/Other Related Tools
... XP codec Pack is a recompilation of the last versions of all the codecs needed to watch and listen to your multimedia files on your computer. It is complete and very easy to install, you need only to open the file and the program will auto-install. From now on, with XP codec Pack, forget any problems when you watch your movies or videos on your PC.This is the list of codecs and their versions that are to be found on XP codec Pack:.* AC3Filter 1.01a RC5.* AVI Splitter 1.0.0.3.* CDXA Reader ...
 
9.  Installed codec - Multimedia & Design/Other Related Tools
... Installed codec is a very informative utility that shows a list of all the DirectShow codecs, codifiers and filters installed on your PC.For each of these components, Installed codec shows you the following information on-screen: name, type, state, time of modification or installation, description, company, file name, etc. Also, it lets you enable or disable each one of them easily. You can also export the list in different formats: text, XML or HTML. ...
 
10.  Quasar DV codec - Utilities/Other Utilities
... The Quasar DV codec (libdv) is a software decoder for DV format video, as defined by the IEC 61834 and SMPTE 314M standards. DV is the encoding format used by consumer-grade digital camcorders. ...
 

Cucusoft Codec Asap 4cc

From Short Description
1.  PSP Video Converter Suite - Multimedia & Design/Video
... cucusoft PSP Video Converter Suite is an all-in-one PSP video Conversion solution. This Suite includes 3 software -- cucusoft PSP Video Converter, cucusoft DVD to PSP Converter(DVD Ripper Included) and cucusoft PSP Video Manager. So with this PSP Video Converter Suite, you can convert both DVD media and video file media to PSP video/PSP movie. You can enjoy your favorite DVD and video clip on your PSP as a portable DVD Player. Now you can get this DVD to PSP Converter Suite at a very ...
 
2.  QCP Converter - Multimedia & Design/Audio
... Professinal QCP Converter to convert voice recorded QCP audio files like LG or Motorola recorded QCP file, QCP file encoded with EVRC codec, QCELP codec, TIA IS-127 Enhanced Variable Rate codec or Speech Service Option 3. It can batch convert QCP files to MP3, WAV, WMA, M4a, AAC, OGG, etc with fast speed.Key features: 1. Convert various QCP files2. Trim, Merge, Split QCP file3. Increse or decrease QCP volume4. Fast conversion5. Easy-to-use6. Support all Windows including Windows 7, Windows XP, ...
 
3.  DivX Video Bundle for Mac OSX - Multimedia & Design/Video
... This download contains the DivX Mac codec, our latest free codec offering for the Macintosh operating system. The DivX Mac codec plugs into any QuickTime-enabled video application letting anyone create high-quality DivX videos at a fraction of the original size and offers instant access to the millions of DivX files available on the Internet today. DivX Mac allows playback of DivX movies on any computer running the Macintosh operating system or, with DivX Certified DVD players, right on your TV. ...
 
4.  01 cucusoft iPod Video Converter + DVD - Multimedia & Design/Video
... cucusoft iPod Video Converter Suite is an all-in-one iPod video Conversion solution. This suit includes cucusoft iPod Video Converter and cucusoft DVD to iPod Converter(DVD Ripper Include). So with this iPod Video Converter suit, you can convert both DVD media and video file media to iPod video/iPod movie. You can enjoy your favorite DVD and video clip on your iPod as a portable DVD Player. Now you can get this DVD to iPod Converter at a very competitive price! We support convert DVD to iPod ...
 
5.  01 cucusoft iPod Video Converter + DVD t - Multimedia & Design/Video
... cucusoft iPod Video Converter Suite is an all-in-one iPod video Conversion solution. This suit includes cucusoft iPod Video Converter and cucusoft DVD to iPod Converter(DVD Ripper Include). So with this iPod Video Converter suit, you can convert both DVD media and video file media to iPod video/iPod movie. You can enjoy your favorite DVD and video clip on your iPod as a portable DVD Player. Now you can get this DVD to iPod Converter at a very competitive price! We support convert DVD to iPod ...
 




6.  cucusoft iPad Video+DVD Converter Suite - Business & Productivity Tools/Databases & Tools
... cucusoft iPad Video Converter Suite is an all-in-one iPad video Conversion solution. This suite includes "cucusoft iPad Video Converter" and "cucusoft DVD to iPad Converter". So with this iPad Video Converter suite, you can convert both DVD media and video file media to iPad video format. You can enjoy your favorite DVD and video clip on your iPad as a portable DVD Player. Features of cucusoft iPad Video Converter + DVD to iPad Suite: -Three Running Modes --In Direct Mode, you can directly ...
 
7.  cucusoft iPod Video Converter Suit Build - Multimedia & Design/Video
... cucusoft iPod Video Converter Suit Build 888 is an all-in-one iPod video Conversion solution. This suit includes cucusoft iPod Video Converter and cucusoft DVD to iPod Converter(DVD Ripper Include). So with this iPod Video Converter suit, you can convert both DVD media and video file media to iPod video/iPod movie. You can enjoy your favorite DVD and video clip on your iPod as a portable DVD Player. Now you can get this DVD to iPod Converter at a very competitive price! We support convert DVD to ...
 
8.  K-Lite codec Tweak Tool - Multimedia & Design/Audio
... codec Tweak Tool This is a stand-alone version of the tool that is included in the K-Lite codec Pack. With this tool you can do things like: * Scan the registry to detect and remove broken references to codecs and filters. * Generate a detailed log of all installed codecs and filters. * Enable/disable more than 200 codecs and filters (if they are installed). Codecs are a necessary component if you want to enjoy all kinds of multimedia content without image or sound problems. However they ...
 
9.  Windows Media codec Pack - Multimedia & Design/Video
... Windows Media codec Pack the freeware codec pack for all version of Windows will play 99% of all video types. DVDs, Xvid, MP4, Real, and many more. ...
 
10.  iPhone Converter Suite 08.432.65 - Multimedia & Design/Rippers & Converters
... cucusoft iPhone Video Converter Suite is an all-in-one iPhone video Conversion software solution. This Suite includes 2 software -- " cucusoft iPhone Video Converter" and " cucusoft DVD to iPhone Converter". So with this iPhone Video Converter Suite, you can convert both DVD media and video file to iPhone. You can enjoy your favorite DVDs and video on your iPhone. Now you can get this DVD to iPhone Converter Suite at a very competitive price! ...
 

Cucusoft Codec Asap 4cc

From Long Description
1.  cucusoft Zune Video + DVD Converter - Utilities
... cucusoft Zune Video Converter + DVD to Zune Converter Pro, All-in-One Suite.cucusoft Zune Video Converter Suite Pro is an all-in-one Zune video Conversion solution. This Suite includes 2 software -- " cucusoft Zune Video Converter" and " cucusoft DVD to Zune Converter". So with this Zune Video Converter Suite, you can convert both DVD media and video file media to Zune video/Zune movie. You can enjoy your favorite DVD and video clip on your Zune as a portable DVD Player. Now you can get this DVD ...
 
2.  123 cucusoft iPod Video Converter + DVD - Multimedia & Design/Video
... cucusoft iPod Video Converter Suit is an all-in-one iPod video Conversion solution. This suit includes cucusoft iPod Video Converter and cucusoft DVD to iPod Converter(DVD Ripper Include). So with this iPod Video Converter suit, you can convert both DVD media and video file media to iPod video/iPod movie. You can enjoy your favorite DVD and video clip on your iPod as a portable DVD Player. Now you can get this DVD to iPod Converter at a very competitive price! ...
 
3.  PSP Video Converter + DVD to PSP Suite vXp - Multimedia & Design/Video
... cucusoft PSP Video Converter Suite is an all-in-one PSP video Conversion solution. This suite includes cucusoft PSP Video Converter and cucusoft DVD to PSP Converter. So with this PSP Video Converter suite, you can convert both DVD media and video file media to PSP video/PSP movie.You can enjoy your favorite DVD and video clip on your PSP as a portable DVD Player. Now you can get this DVD to PSP Converter at a very competitive price! ...
 
4.  Csoft iPod Converter Suite - Multimedia & Design/Video
... cucusoft iPod Video Converter Suite is an all-in-one iPod video Conversion solution. This suite includes cucusoft iPod Video Converter and cucusoft DVD to iPod Converter. So with this iPod Video Converter suite, you can convert both DVD media and video file media to iPod video/iPod movie.You can enjoy your favorite DVD and video clip on your iPod as a portable DVD Player. Now you can get this DVD to iPod Converter at a very competitive price! ...
 
5.  cucusoft Zune DVD + Video Converter - Multimedia & Design/Video
... cucusoft Zune Video Converter + DVD to Zune Converter Pro, All-in-One Suite.cucusoft Zune Video Converter Suite Pro is an all-in-one Zune video Conversion solution. This Suite includes 2 software -- " cucusoft Zune Video Converter" and " cucusoft DVD to Zune Converter". So with this Zune Video Converter Suite, you can convert both DVD media and video file media to Zune video/Zune movie. You can enjoy your favorite DVD and video clip on your Zune as a portable DVD Player. Now you can get this DVD ...
 
6.  iPod Video Converter + DVD to iPod Suite - Multimedia & Design/Video
... cucusoft iPod Video Converter Suite is an all-in-one iPod video Conversion solution. This suite includes "cucusoft iPod Video Converter" and "cucusoft DVD to iPod Converter". So with this iPod Video Converter suite, you can convert both DVD media and video file media to iPod video/iPod movie.You can enjoy your favorite DVD and video clip on your iPod as a portable DVD Player. Now you can get this DVD to iPod Converter at a very competitiv ...
 
7.  XviD Media codec - Multimedia & Design/Video
... XviD Media codec includes the open-source MPEG4 codec, which comes from the same open-source project that was the basis for DivX 4.x/5.x. XviD Media codec is a useful codec that will enable you to watch XviD movies. There's no XviD Player included, but with this codec installed on your machine, you will be able to view XviD Movies with your favorite media player, such as WMP or WinAmp. Unlike other codec packs, the XviD Media codec is completely free to use, it is released under the GNU General ...
 
8.  Nibble codec - Multimedia & Design/Video
... Play mp4, avi, mkv, dvd, 3gp, flv with Nibble codec Pack. Plays almost any video codec. The most effective and cutest codec pack available! Nibble codec ...
 
9.  dvd-to-iphone-converter-suite.xml - Multimedia & Design/Rippers & Converters
... cucusoft iPhone Video Converter Suite is an all-in-one iPhone video Conversion software solution. This Suite includes 2 software -- " cucusoft iPhone Video Converter" and " cucusoft DVD to iPhone Converter". So with this iPhone Video Converter Suite, you can convert both DVD media and video file to iPhone. You can enjoy your favorite DVDs and video on your iPhone. Now you can get this DVD to iPhone Converter Suite at a very competitive price! ...
 
10.  cucusoft iPod Video + DVD Converter - Utilities
... cucusoft iPod Video Converter Suite is an all-in-one iPod video Conversion solution. This suit includes "cucusoft iPod Video Converter" and "cucusoft DVD to iPod Converter"(DVD Ripper Include). So with this iPod Video Converter suit, you can convert both DVD media and video file media to iPod video/iPod movie. You can enjoy your favorite DVD and video clip on your iPod as a portable DVD Player. Now you can get this DVD to iPod Converter at a very competitive price! We support convert DVD to ...
 

Cucusoft Codec Asap 4cc

Related Searches:

a - b - c - d - e - f - g - h - i - j - k - l - m - n - o - p - q - r - s - t - u - v - w - x - y - z - #
© 1997-2012 ShareMe Last Update: Wednesday, November 26, 2014 shareme | contact | notice | privacy | bookmark | link to us

Welcome to the ShareMe. Shareme is a dedicated internet portal bringing users the latest shareware & freeware from the world's best Software Authors. Shareme allows Shareware & Freeware Authors to submit their latest wares, so you the user are able to download their latest software updates all the time, after they are released! Always visit Shareme for your software needs.